ORGANITZACIÓ > Associacions > Voluntariat de pares

Mª Angels i Anna

Projecte: Família en acció

Per segon any consecutiu i conscients de la complexitat i diversitat de la nostra societat i, alhora, de la voluntat de moltes famílies de col·laborar amb l'escola en els àmbits més diversos, hem iniciat aquest projecte que esperem que sigui enriquidor per a tots els que formem part de la comunitat educativa i que reverteixi directament en la qualitat de l'educació de tots els alumnes.

Són moltes les formes de col·laboració que arriben a través de suggeriments, propostes, bones pensades... es tracta de posar fil a l'agulla i començar a fer camí des de la riquesa que per a la nostra escola representa el fet de tenir membres tan diversos.
 
Estem convençuts que:

· la col·laboració família i escola fa molt més eficient tota tasca educativa;

· la comunicació i la implicació per part dels pares i mares en l'escola genera uns fills més compromesos i solidaris.

En definitiva, pretenem ser una eina més per anar creant una vertadera comunitat educativa.

Qui som?

Som grups de pares, mares i mestres que volem i podem:

 · Col·laborar en necessitats de l'Escola: festes, campanyes solidàries, sortides, activitats; i també reutilització de material (llibres, xandalls...)

I altres propostes que ens vulgueu fer arribar que pertanyin a l'àmbit escolar no-acadèmic.

Si esteu interessats a col·laborar en el projecte, però no podeu assistir a la reunió del dia 11 d'octubre, ens podeu fer arribar la vostra disponibilitat a través del nostre e-mail. Nosaltres us mantindrem informats a través del web de l'Escola o per via telefònica.

Per a qualsevol suggeriment o proposta, us podeu adreçar a l'Anna Jiménez i la M. Àngels Mora, coordinadores del projecte.

> Menjador


presentarenys.net   © 2018   Avís legal   Crèdits
Carrer Pompeu Fabra, 2
08350 Arenys de Mar - Barcelona

Tel. 93 792 02 41 / 93 792 29 53

centre@presentarenys.net