FESTES I SORTIDES CULTURALS

A la nostra escola celebrem les festes tradicionals i religioses, per afavorir un ambient d’entesa i cooperació entre tot l’alumnat.

Algunes de les nostres celebracions són les següents:

La castanyada

Intentem un acostament dels més petits a la natura, al coneixement de la tardor i vivència d’una festa tradicional.

Festa de La Presentació

És la festa del col·legi. Els alumnes més grans prepararen tallers lúdics per als alumnes d’Infantil i de Primària; es presenten breus representacions teatrals al pati de l'escola, espectacles de màgia i animació i es finança un projecte solidari de l’ONG Siempre adelante.

Nadal

L’objectiu és celebrar el Nadal, pares, alumnes i mestres conjuntament, sense oblidar els més desafavorits. Intentem fugir una mica del Nadal consumista i apropar-nos a un Nadal més tradicional.

Carnestoltes

Fem coincidir la setmana cultural amb el Carnestoltes per treballar sobre un tema i dirigir totes les activitats -confecció de disfresses, xerrades, tallers... a aprofundir-lo d’una manera amena.

Festa escolar de Santa Carmen Sallés

L’objectiu és conèixer i aprofundir en la vida de la nostra fundadora.

Sant Jordi

Intentem que es conegui el sentit literari i també lúdic de la festa del patró de Catalunya.

Graduació dels alumnes de Batxillerat

A més, representacions teatrals, conferències, cinefòrums, setmana cultural, en diferents moments del curs acadèmic.

Sortides culturals

Per afavorir l’educació integral dels alumnes i la seva inserció a la societat, cada trimestre es realitzen diferents sortides culturals: museus, indústries, centres esportius, activitats lúdiques i a la natura...