Paquet fotogrāfic Infantil i Primāria

03/11/2016

 

Benvolguts pares i mares d’Infantil i Primària,

 

Us comuniquem que, enguany, les sessions fotogràfiques individuals i de grup dels alumnes d’Infantil i Primària es faran el dimecres 9, el dijous 10 i el divendres 11 de novembre.


TOTS els alumnes han de retornar, abans del dimarts 8 de novembre, el resguard que hi ha al document adjunt (cliqueu aquí).

 

Els pares que vulgueu que els vostres fills es facin les fotografies individuals us comprometeu a comprar com a mínim un dels paquets que s’ofereixen quan se us lliurin les fotos. El preu del lot complet és de 28 euros, i inclou també la foto de grup. N’hi ha de més econòmics, dels quals se us informarà quan rebeu les fotografies.

 

També hi ha l’opció que els alumnes es fotografiïn amb els seus germans, amb el compromís, també, d’adquirir la fotografia. El pagament d’aquesta foto es farà per mitjà del germà gran (el preu de la foto de germans és de 15 euros).

 

L’import de les fotografies s’ha de lliurar dins del sobre que hi ha al mateix lot, amb el nom i el curs de l’alumne/a.

 

Els alumnes d’Infantil fins a 4t de Primària han de dur l’uniforme per fer-se les fotografies, encara que tinguin classe de psicomotricitat o d’educació física. La resta d’alumnes tampoc portaran el xandall de l’escola aquests dies.

 

TOTS els alumnes es faran la foto de grup, encara que no l’adquireixin. Només aquells que no tinguin l’autorització del dret d’imatge (complimentat amb la matrícula) no es faran la foto (el preu de la foto de grup és de 9 euros).

 

Salutacions.

L’equip directiu

 
presentarenys.net   © 2018   Avís legal   Crčdits
Carrer Pompeu Fabra, 2
08350 Arenys de Mar - Barcelona

Tel. 93 792 02 41 / 93 792 29 53

centre@presentarenys.net