Jana Bruguera Rius, campiona de tennis

08/05/2017

 

Hola a tothom!

Em dic Jana Bruguera Rius, faig 6è de Primària al Col·legi La Presentació.

Sempre m’ha agradat el tennis; de petita demanava als meus pares fer tennis però la meva mare em deia que quan el meu germà Marc fos més gran ja podria jugar a tennis; per així combinar-ho amb els horaris hi poder anar a l’escola de tennis de Canet de Mar.

I així va ser, quan el meu germà va fer tres anys amb va apuntar a tennis. Vaig estar dos anys entrenant amb 15 nens en una sola pista i jo m’avorria molt perquè no tocava gairebé cap pilota. Jo com que no volia entrenar perquè m’avorria molt li vaig dir a la meva mare que no volia seguir entrenant al Tennis Canet. La meva mare i el meu pare van esta parlant amb mi i vam estar mirant clubs, dels quals jo em volia quedar entrenant al Club de Tennis Cabrils. Així va ser, ja fa 3 anys que entreno al Tennis Cabrils.

Les meves companyes son l’Olívia, l’Aina i la Carla.

Ara, nosaltres som campiones de Catalunya per equips. Va ser una experiència molt xula, vam jugar contra el Girona, al club del Girona, i les vam guanyar 4-1.

Entreno dos dies a la setmana, dues hores i mitja cada dia, i a més els dissabtes i diumenges tinc partits de 2 hores aproximadament.

Aquesta és la meva vida amb el tennis. Segueixo sent sòcia del Tennis Canet i alguns cops pujo i jugo amb una amiga que es diu Estela, que entrena al Tennis Mataró.

 
presentarenys.net   © 2018   Avís legal   Crčdits
Carrer Pompeu Fabra, 2
08350 Arenys de Mar - Barcelona

Tel. 93 792 02 41 / 93 792 29 53

centre@presentarenys.net