3r d’ESO: Projecte Visual i Plāstica i Catalā

01/06/2017

 

> 3r d'ESO: Representació de les escenes del llibre de lectura Em diuen Tres Catorze

 

En aquest projecte s’han representat les escenes del llibre de lectura Em diuen Tres catorze, per tal de treballar la comprensió del llibre així com la imaginació, la creativitat, la cooperació, la iniciativa, la planificació, i alhora mostrar el domini de les tècniques artístiques treballades a la matèria de visual i plàstica.

 

La primera tasca que s’ha dut a terme ha estat la lectura i comprensió del llibre (activitat que s’ha fet individualment). Tot seguit, entre els alumnes i les professores hem realitzat una selecció per determinar quines eren les escenes que es podien interpretar i representar.

 

Un cop seleccionades les escenes del llibre de lectura, i ja treballant en grup, s’ha tractat de representar-les de manera bidimensional i tridimensional dins de capses de cartró amb una gran varietat de materials com han estat el cartró, papers, fil d’alumini, paper maixé i l’aplicació de diverses tècniques pictòriques seques (retoladors, llapis colors...) i humides (tèmperes, pintura acrílica…).

 

Pel que fa als procediments, entre d’altres, s’han treballat elements visuals com la línia, la textura i el color.

 

La bona disposició i estructuració de tots aquests materials en l’espai, que juguen amb el color i qualitats dels suports, han dotat a l’escenificació d’una gran força visual.

 

Àlbum de l'activitat (cliqueu aquí).

 
presentarenys.net   © 2018   Avís legal   Crčdits
Carrer Pompeu Fabra, 2
08350 Arenys de Mar - Barcelona

Tel. 93 792 02 41 / 93 792 29 53

centre@presentarenys.net