5č de Primāria al Cim d’Āligues

05/06/2017

 

El 30 de maig, els alumnes de 5è A i 5è B de Primària ens vam desplaçar fins a Sant Feliu de Codines, al Vallès Oriental, per visitar el Cim d’Àligues.

 

Al matí, en arribar, vam esmorzar aixoplugats sota un porxo, tot esperant que parés de ploure. Quan va fer-ho, ens vam dividir en dos grups i, guiats per unes monitores, vam fer un recorregut pel bosc dels voltants, on vam observar la vegetació i la fauna autòctones. Després, vam iniciar la visita a la zona de les aus. Aquí ens van explicar les característiques pròpies de les aus rapinyaires. Els alumnes vam poder observar de prop diferents espècies d’aus.

 

Després, va arribar el moment més emocionant de tota la sortida. Tots els visitants ens vam retrobar a l’amfiteatre, on es va desenvolupar la sessió de vol. Durant aquesta sessió, vam poder gaudir del vol de diferents aus rapinyaires, tant diürnes (àligues i aligots, falcons, el secretari, milans negres i voltors...) com nocturnes (gamarús, òliba, mussols, ducs i el gran duc, etc.).

 

A la tarda, vam fer un dibuix del que ens havia agradat més del que havíem vist. Després, ens vam tornar a dividir en grups per fer una gimcana dins del recinte, que consistia en proves ambientades en el món de les aus rapinyaires, per repassar tot jugant alguns coneixements apresos al matí.

 

Finalment, un cop acabada la gimcana, ens vam acomiadar i vam pujar a l’autocar per tornar cap a Arenys de Mar.

 

Àlbum de fotos de l'activitat (cliqueu aquí).

 

Vídeo de l'activitat (cliqueu aquí).

 
presentarenys.net   © 2018   Avís legal   Crčdits
Carrer Pompeu Fabra, 2
08350 Arenys de Mar - Barcelona

Tel. 93 792 02 41 / 93 792 29 53

centre@presentarenys.net