INFORMACIONS > Circulars > Curs 2017 - 2018

Carta de benvinguda al curs 2017-2018

12/09/2017

 

* Podeu descarregar-vos aquesta carta a l’arxiu adjunt (cliqueu aquí)

 

Benvolgudes famílies,

 

En nom de tota la comunitat educativa del Col·legi La Presentació us dono la benvinguda al nou curs. Com cada inici d’any escolar, arrenquem amb força, ganes i il·lusió per aconseguir, tots junts, el projecte d’educar els vostres fills. De manera especial, vull saludar les famílies que aquest curs us incorporeu a l’escola. Esperem complir les expectatives i les esperances dipositades en nosaltres. Gràcies per la vostra confiança!

 

Aquest any, a més, estem de celebració doble! D’una banda, la celebració dels 25 anys de presència concepcionista a Arenys de Mar i de l’altra, els 125 anys de la fundació de la Congregació Concepcionista per Santa Carmen Sallés, nascuda a Vic, per la qual cosa durem a terme un seguit d’activitats de les quals us anirem informant properament.

 

Amb el lema “Cridats a ser benedicció!”, enguany volem renovar el nostre compromís d’una proposta educativa que vol formar persones equilibrades, intel·lectualment competents, obertes al creixement, sensibles a la seva interioritat i a les seves possibilitats espirituals, conscients de la realitat, compassives, que sàpiguen caminar feliçment per la vida.

 

Aprofito també aquest primer comunicat per fer-vos saber que un dels objectius que ens hem proposat en aquest nou curs és el d’assolir una millor comunicació, fluïda i constant, amb vosaltres. Per això, com podreu veure a la pàgina web, us oferirem més canals per estar informats del batec diari del col·legi.

 

Desitjant que sigui un bon curs per a tots, espero saludar-vos personalment a les reunions de pares i mares, que es duran a terme en breu.

 

Ben de cor,

M. Benita Espadas Lazo

Directora General

 

Arenys de Mar, 12 de setembre de 2017

 
presentarenys.net   © 2018   Avís legal   Crèdits
Carrer Pompeu Fabra, 2
08350 Arenys de Mar - Barcelona

Tel. 93 792 02 41 / 93 792 29 53

centre@presentarenys.net