"ESPAIS INNOVADORS - ESPAIS CREATIUS"Els alumnes de la nostra escola, des dels més menuts fins als més grans, disposen de nous espais creatius compartits per fomentar la creativitat i l'art, per a nosaltres és molt interessant veure com gaudeixen d’aquesta experiència.

Ens agrada fomentar la creativitat dels nostres alumnes, ja que els ajuda a desenvolupar-se en la seva totalitat i fomenta la intel·ligència artística. El nostre entorn natural privilegiat ens dona eines per estimular els sentits dels nens i dels joves, i ens ajuda a treballar l’expressió i les emocions.

Per ajudar-los a dibuixar amb serenor, hem buscat espais amb molta llum natural i amb àmplies vistes al poble i a la natura, aspectes que els convida a la calma i a la reflexió. Hem pogut evidenciar que els alumnes estan molt més contents des que assisteixen a les aules de plàstica i, a més, hem notat que es estan més predisposats a deixar anar el seu esperit creatiu.

Sovint també recorrem als espais exteriors, on els alumnes deixen volar la imaginació i gaudeixen de la natura i de l’aire lliure. L’entorn natural de la nostra escola ens permet poder gaudir de tots aquests privilegis que ens diferencien com a centre.

Aquí us en deixem una petita mostra: