FESTES I SORTIDES CULTURALS

A la nostra escola celebrem les festes tradicionals i religioses, per afavorir un ambient d’entesa i cooperació entre tot l’alumnat.

Algunes de les nostres celebracions són les següents:

La castanyada

Intentem un acostament dels més petits a la natura, al coneixement de la tardor i vivència d’una festa tradicional.

Festa de La Presentació

És la festa del col·legi, però no només perquè porta el seu nom, sinó perquè en aquest dia recordem la presentació de la "Verge Nena" en el Temple i la nostra Fundadora, M. Carmen Sallés, que va viure aquesta festa en el seu col·legi de Manresa, va voler que tots els col·legis Concepcionistes la celebréssim. És una gran festa per als alumnes i aquest dia es finança també un projecte de l'ONG "Siempre Adelante", transmetent els valors de la solidaritat als nostres nens i joves.
 

Nadal

L’objectiu és celebrar el Nadal, pares, alumnes i mestres conjuntament, sense oblidar els més desafavorits. Intentem fugir una mica del Nadal consumista i apropar-nos a un Nadal on es visquin els valors cristians i fraterns d'aquests dies tan entranyables.

Carnestoltes

Fem coincidir la setmana cultural amb el Carnestoltes per treballar sobre un tema i dirigir totes les activitats -confecció de disfresses, xerrades, tallers... a aprofundir-lo d’una manera amena.

Festa escolar de Santa Carmen Sallés

L’objectiu és conèixer i aprofundir en la vida de la nostra fundadora.

Sant Jordi

Intentem que es conegui el sentit literari i també lúdic de la festa del patró de Catalunya.

Graduació dels alumnes de Batxillerat

A més, representacions teatrals, conferències, cinefòrums, setmana cultural, en diferents moments del curs acadèmic.

Sortides culturals

Per afavorir l’educació integral dels alumnes i la seva inserció a la societat, cada trimestre es realitzen diferents sortides culturals: museus, indústries, centres esportius, activitats lúdiques i a la natura...