MOVIMENT LAIC CONCEPCIONISTA

El Moviment Laic Concepcionista neix de l’Església dels últims temps. Sabem que ja des del Concili Vaticà II es parla de la importància de compartir el carisma de les institucions religioses amb els laics. Sabem que “el carisma concepcionista és un do que Déu ens ha donat per enriquir la seva Església. Compartir l’espiritualitat i missió congregacional és una manera de ser i de realitzar la nostra missió en ella. El carisma que ens arribà de Madre Carmen Sallés no se’ns ha donat en exclusiva, sinó que ha de ser compartit com a do eclesial, generant una afinitat espiritual entre tots els que participem en la missió” (XIII Capítol General – Juliol de 2000 a Buitrago de Lozoya – Madrid).

El Moviment Laic Concepcionista és una manera específica de participació laical on la col·laboració i intercanvi de dons entre religioses i laics, contribueix a desenvolupar el carisma i fer la projecció apostòlica més eficaç.

Si voleu obtenir més informació sobre el Moviment Laic Concepcionista, no dubteu en visitar la seva pàgina web oficial: http://www.mlconcepcionistas.org/