RECICLATGE DE TAPSDes del 2018, els alumnes i les famílies de l’escola col·laborem amb la Fundació El Maresme fent recollides de taps periòdicament, que són destinats a poder donar feina a les persones que tenen discapacitat intel·lectual.

El Servei de Reciclatge de la Fundació Ceo és una àrea de treball on aquestes persones amb discapacitat intel·lectual en són els treballadors i poden cobrar el seu sou. La feina consisteix a recollir residus comercials i oli domèstic als pobles a on es fa el “porta a porta”.

Diverses institucions ens vam assabentar de la feina laboriosa que fan cada dia i ens vam oferir a sumar-nos a la recollida de residus, en el nostre cas, de taps de plàstic, per tal de fer possible que aquestes persones puguin treballar.

Un cop els arriben els nostres taps, es porten a un Centre Ocupacional, on els usuaris són adults que estan aprenent hàbits laborals. En una cinta hi van col·locant els sacs de taps i separen els bons dels impropis. Un cop feta la tria, un gestor de residus s’ho emporta a la seva planta, on es trien i es poden reutilitzar les diferents modalitats de plàstic.

A la nostra escola, ens agrada ajudar i pensem que aquest petit gest que suposa no llençar els taps dels envasos i ampolles de plàstic esdevé un gran gest quan es transforma en ajuda a una feina tan necessària.

Adjunto: